Cia. Variabilis

La companyia Variabilis neix el 2017, amb l’objectiu de portar a tot arreu el teatre de titelles. Investigar formats, espais, materials i aliats, tot gaudint de les infinites possibilitats que ofereix el teatre de titelles i objectes.

És el resultat de la trajectòria professional de la Inés Alarcón, on es posa al timó d’una petita companyia que està oberta a acollir propostes i bogeries diverses d’altres artistes.

La companyia s’estrena amb Nòmada, un espectacle de petit format i molt versàtil adreçat al públic infantil i familiar.

La nau salpa!

 

 

Inés Alarcón

Es forma com actriu a La Casona de Fernando Griffell (Barcelona), on va conèixer el món dels titelles de la mà d’en Jordi Bertran.

Va passar a formar part de la seva companyia el 2001 amb l’espectacle Narcís, coproducció del Teatre Nacional de Catalunya, i passa més de 15 anys viatjant per tot el món amb l’espectacle Poemes Visuals.

Ha treballat en producció artística i executiva d’espectacles i esdeveniments, destacant el muntatge de circ teatral Circus Klezmer.

Dins la vessant social i pedagògica, es titula com a animadora sociocultural. Ha impartit tallers de teatre per infants, i animat i dinamitzat activitats. Treballa per la Federació Ecom amb dos espectacles de titelles per sensibilitzar al voltant de la discapacitat i la igualtat.

Ha col·laborat en diversos projectes culturals com l’associació Teatro Sonoro, desenvolupant projectes i realitzant locucions de ràdio, així com amb altres companyies de teatre i titelles. Actualment, forma part de la companyia de teatre de titelles Pinotxo en Bicicleta.